Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 11 noiembrie 2011

Angie Varona cea mai cautata adolescenta in Google

Fotografiile care i-au distrus viaţa: Am vrut să mă sinucid, o tânără în vârstă de 18 ani a povestit cum fotografiile pe care şi le-a făcut în urmă cu patru ani i-au distrus viaţa şi au dus chiar la ameninţări cu moartea şi tentative de sinucidere.

FOTO: Angie Varona cea mai cautata adolescenta in Google

Angie Varona, o tânără în vârstă de 18 ani din SUA, a povestit într-un interviu emoţionant pentru ABC News cum câteva fotografii i-au distrus viaţa după ce au ajuns pe internet. La vârsta de 14 ani, Angie şi-a făcut fotografii în lenjerie intimă, pe care le-a salvat pe o pagină web, protejate de o parolă, pentru ca doar iubitul ei de atunci să aibă acces la ele. Imaginile au ajuns însă peste tot pe internet, inclusiv pe site-uri pentru pedofili
"Toată lumea spunea că o să ajung actriţă porno, că sunt o femie uşoară. Nu vreau ca acest lucru să se întâmple nimănui" a declarat plângând Angie. "Nimeni nu se gândeşte că fotografiile pot ajunge pe internet. Le faci pentru tine", a spus Angie. Tânăra a fost chiar ameninţată pe diverse site-uri. "Te voi viola dacă am ocazia".


Angie a fost nevoită să schimbe şcolile de două ori, deoarece colegii îşi băteau joc de ea şi chiar arătau fotografiile profesorilor. Tânăra învaţă acasă în ultimele luni de liceu. Din cauza întâmplării, Angie a încercat să fugă, a început să se drogheze şi chiar a încercat să se sinucidă. La o căutare în Google a numelui Angie Varona, apar peste 680.000 de rezultate şi peste 72.000 de imagini, toate postate împotriva voinţei ei.

Video: Angie Varona cea mai cautata adolescenta in Google
Tânăra a declarat că regretă că a făcut acele fotografii, şi dacă ar putea da timpul înapoi, ar asculta sfaturile părinţilor.Angie nu este singura adolescentă în această situaţie. Un studiu recent a arătat că una din cinci tinere a postat pe internet imagini nud sau seminud.
sursa: www.realitatea.net
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare