Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 2 ianuarie 2011

Obiecte vestimentare de iarna care nu se vor demoda niciodata - Poze

Iata obiecte vestimentare in care poti investi fara griji, deoarece nu se vor demoda niciodata.


1.Haina camel. Este o culoare dificila, pe care nu toata lumea stie cum sa o poarte, dar, in acelasi timp, este un sinonim al elegantei. A fost purtata de celebritati renumite prin gratia lor, precum Grace Kelly si Katharine Hepburn.

2. Cizmele pana la genunchi. In pofida trecerii timpului, cizmele pana la genunchi au farmecul lor incontestabil. Cu toc sau fara toc, aceste cizme avantajeaza majoritatea femeilor. In plus arata bine si cu jeansi,d ar si cu rochii sau fuste.

3. Jacheta de piele. Este o haina perfecta pentru tranzitia dintre toaman si iarna, dar poate fi purtata cu succes si in zilele mai calde de iarna. Merge si la un look mai lejer, dar si la unul romantic, daca dedesubt porti o rochie din voal.

4. Rochia pulover. Este alegrea perfecta in zilele in care nu stii cu ce sa te imbraci la scoala, la serviciu sau la cumparaturi. Poate di mini sau lunga pana la genunchi, in orice caz, este confortabila si usor de accesorizat.

5. Jacheta bleumarin. Croita in stil militar, sobra, jacheta aceasta e interesanta tocmai pentru ca este bleumarin si asta o face inedita si fermecatoare. Poti alege una din lana, foarte calduroasa, sau daca vrei ceva deosebit, poti alege un model lu nasturi metalici, aurii sau argintii, care ii ofera un aer imperial.


6. Pantofii din piele cu toc. Chiar daca ninge, poti purta astfel de pantofi la o tinuta de petrecere. Nu toata lumea are cizme potrivite pentru o tinuta de seara, astfel incat pantofii acestia sunt mereu o solutie buna. Eleganti si PROVOCATOARE, sunt fix elementul de care ai nevoie ca sa te simti frumoasa.


7. Esarfa animal-print. O esarfa cu imprimeu leopard este un obiect clasic. Poate inviora un palton sobru, negru, sau poate sa iti dea un aer de eleganta vintage.

8. Vestimentatia sport-chic. O pereche de colanti din bumbac, pe care ii gasesti in orice magazin cu obiecte vestimentare sport, pot fi foarte usor asortati un un pulover de lana XXL si cu cizme.

9. Taiorul cambrat. Nu e tocmai cea mai buna alegere in zilele friguroase, dar il poti purta sub un palton mai subtire. Un astfel de sacou te scoate din probleme cand nu te simti foarte PROVOCATOARE, deoarece iti restructureaza silueta si te poate face sa pari mai slaba si mai inalta.

10. Cardiganul impletit. Este vesel si calduros si odata ce il achizitionezi iti va fi greu sa te desparti de el. Poate fi purtat cu blugi sau colanti si camasa sau tricou pe deasupra. Cel mai bine este sa il porti parte, peste parte, ca si cum te-ai infasura in el si sa il prinzi cu o centura.

Sursa: acasatv.ro
| More

1 comentarii:

Consumatorul spunea...

Pai sunt clasice, nu au cum sa se demodeze :), sunt precum camasa alba.

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare