Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

joi, 11 noiembrie 2010

Video: Ingerii de la Victoria’s Secret Fashion Show 2010

Victoria's Secret Fashion Show 2010, unul dintre cele mai aşteptate spectacole din industrie, a avut loc la New York, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington-Whiteley fiind doar câteva dintre modelele care au defilat pe podium.



Video: Ingerii de la Victoria’s Secret Fashion Show 2010

Katy Perry a acompaniat prezentarea de modă. Cântăreaţa a fost nominalizată de două ori la premiile Grammy. Albumul său de lansare "One of the Boys", din 2008, s-a vândut în 5 milioane de exemplare. Cel de-al doilea album al său, "Teenage Dream" include piesa "Fireworks " care a animat podiumul la Victoria's Secret Fashion Show 2010.


Victoria's Secret Fashion Show 2010, unul dintre cele mai aşteptate spectacole din industrie, a avut loc recent la New York.

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio şi Rosie Huntington-Whiteley au fost unele dintre dintre modelele care au defilat pe podium, în prezentarea de modă mult aşteptată, care a fost acompaniată de Katy Perry.

Video: Parada modei: Victoria’s Secret Fashion Show 2010
| More

1 comentarii:

vandrushko spunea...

daca vrei sa facem shimb de linkuri, siteul meu e www.frectii.com , imi lasi un comment la unul din posturi si ma adaugi in blogroll-ul tau , in comment imi poti spune si cum doresti sa te trec , salut

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare