Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

marți, 17 august 2010

Video: Romanian Fashion Week - colectii pentru toamna-iarna 2010/2011

Romanian Fashion Week, cel mai important si longeviv eveniment de moda din Romania, va prezenta 33 de colectii pentru toamna-iarna 2010/2011.

Cea de a XII-a editie a Romanian Fashion Week s-a desfasura anul acesta pe 9 si 10 iunie, la Sala Sporturilor din Iasi. Infiintat si sustinut de catre Irina Schrotter, Romanian Fashion Week a prezentat in fata publicului de specialitate si a invitatilor, de-a lungul a 11 editii, colectiile celor mai importanti designeri din Romania, dar si colectiile unor invitati din strainatate.

RFW a sustinut si promovat tinerii designeri si marcile romanesti de prêt-à-porter, fiind un eveniment dedicat, de multe ori chiar in intregime, modei romanesti..

Video: Romanian Fashion Week - colectii pentru toamna-iarna 2010/2011

Creatiile spectaculoase si pline de senzualitate au incins atmosfera, si-asa aprinsa de caldura din sala. Publicul insa a indurat eroic temperaturile ridicate, pentru a fi in pas cu moda.. De aceea, in cadrul acestei editii vor fi prezentate colectiile pentru toamna/iarna 2010-2011 ale celor mai renumiti designeri din Romania, cei care au demonstrat ca au puterea sa mearga mai departe. Dintre participantii deja anuntati ii amintim pe :

Irina Schrotter, Irina Schrotter&Andreea Raicu, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Razvan Ciobanu, Cristina Nechita, Stephan Pelger, Violeta Costin, Alina Latan, Dinasty, Mircea Barbulescu, Ravioli, Jolidon, Alina Botea, Andreea Tincu&Sense, Lucian Pop, Kinga Varga, Adelina Ivan, Andra Clitan si înca multi altii.
Video: Romanian Fashion Week - colectii pentru toamna-iarna 2010/2011

Cand au defilat modelele, publicul a uitat de caldura din sala. Ba chiar temperatura a mai crescut cu cateva grade, la aparitia manechinelor care au prezentat o colectie de lenjerie intima. Si alte creatii au smuls insa aplauze.

Spectatorii au privit fascinati si prezentarea unei colectii care sfideaza cu adevarat canicula. Pantaloni de lana, vesta din lana si o vulpe, iata care era tinuta unui tanar fotomodel.

Dupa show-ul de la Iasi, designerii romani se pregatesc pentru a-si prezenta colectiile luna viitoare, la Shanghai.





| More

2 comentarii:

produse naturiste spunea...

cam scumpe colectiile astea

Anonim spunea...

Scump domnule scump, dincolo era mai ieftin :D

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare