Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 4 iunie 2010

Videoclip Andreea Balan - Trippin

Andreea Balan a filmat saptamana trecuta, pe insula Corfu din Grecia, un nou videoclip. Lansat in urma cu o luna, single-ul “Trippin’” va beneficia de un clip de imagine semnat de Alex Ceasu. Andreea este la a doua colaborare cu regizorul, primul proiect fiind “Snow”, videoclip lansat in iarna lui 2009.
Pentru acest videoclip, cantareata-dansatoare si echipa ei numeroasa (5 dansatoare, Petrisor Ruge, make-up artist, hair stylist) au petrecut o saptamana pe Insula Corfu, timp in care au filmat in peste 7 locatii. Astfel ca, publicul va avea ocazia sa le vada pe Andreea si colegele sale dansand pe plaja, relaxandu-se pe un iaht luxos sau printre stancile de pe malul marii. Tinutele au fost asigurate de firma de haine Mexton.
“Am ales sa realizez un videoclip pentru piesa Trippin’, deoarece semnalele primite din partea radiourilor si a fanilor ne-au confirmat ca are potentialul unui hit. Am ales sa filmam la mare pentru ca se apropie vara iar sound-ul este unul fresh, energic. Ma bucur ca am colaborat din nou cu Alex Ceausu si cred ca va fi cel mai bun clip al meu, de pana acum”, declara Andreea Balan.


Andreea Balan - Trippin
| More

4 comentarii:

Cosmetice Metropolitan spunea...

interesata de un schimb de banner sau link?

Saloane tatuaje spunea...

Foarte comercial videoclipul, si melodia...

Jocuri pentru copii spunea...

Foarte bun vidioclipul...

Anonim spunea...

pg 1
jordan shoes
off white hoodie
jordan shoes
golden goose sneakers
hermes bag outlet
off white
goyard handbags
yeezy shoes
golden goose outlet

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare