Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

joi, 26 noiembrie 2009

REMARCATI Beneficiile Cafelei

Este energizantul perfect pentru un inceput al zilei dinamic si un ajutor fara cusur al digestiei.

dimineata cafea Pictures, Images and Photos
  • Te mentine tanar
O ceasca de cafea bauta zilnic iti va mentine tenul fara riduri, iar energia nu va mai pali semnificativ, odata cu trecerea anilor. Cafeaua purifica organismul de toxine, stimuland digestia si sucurile gastrice, dar mentine si celulele tinere. Cercetatorii mai spun ca rezultatele preliminarii ale unui experiment atesta cafeaua ca pe un aliat al omului impotriva bolii Alzheimer.

  • Combate cancerul
In functie de cantitatea pe care o bei, dar si de perioada zilei, cafeaua te protejeaza de cancerul colorectal. O ceasca de cafea bauta dimineata si una dupa masa de pranz reduce acizii secretati de bila si regleaza tranzitul intestinal.
  • Iuteste mintea si vigilenta
Cafeina din cafea stimuleaza sistemul nervos, reducand stresul si oboseala. Dar asta stim deja. Ceea ce nu stiam este ca dupa o ceasca de cafea, bauta in orice moment al zilei, puterea de concentrare creste cu 50%. Totodata, cafeaua are capacitatea de a-ti lua durerile de cap cu mana, diminueaza efectele alergiilor si amelioreaza simptomele racelii.
  • Te scapa de celulita si kilogramele in plus
Majoritatea cremelor de corp anticelulitice au in compozitie extracte din cafea, precum cofeina. Un consum de trei cesti de cafea te pot ajuta sa arzi pana la 400 de calorii. Daca vrei sa-ti faci singura, in casa, o veritabila crema anticelulitica nu trebuie decat sa amesteci zat de cafea cu ulei de masline si sa masezi zonele cu probleme.
  • Cui nu-i este indicat consumul de cofeina:
Gravidelor, deoarece cafeaua diminueaza asimilarea calciului in oase, celor care sufera de hepatita cronica, ulcer gastric sau duodenal, ciroza, guta, hipertensiune arteriala sau de probleme endocrinologice.
Este recomandat un consum minim in cazul femeilor aflate in perioada menopauzei pentru ca favorizeaza aparitia osteoporozei. Daca stii ca suferi de o boala cronica, cere sfatul medicului in privinta consumului de cafea.
Sursa: Cancan
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare