Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 14 octombrie 2009

FarmVille cel mai popular joc online

FarmVille este una dintre cele mai populare aplicaţii de Facebook. Acesta este de fapt un joc, un joc care a reuşit să atragă peste 56 de milioane de utilizatori pe lună. FarmVille este dezvoltat special pentru Facebook şi nu poate fi jucat în afara acestei reţele.

FarmVille a ajuns unul dintre cele mai populare jocuri online din toate timpurile.

Jocul se vrea o strategie în care tu, ca fermier destoinic, trebuie să ai grijă şi să-ţi dezvolţi ferma......

În principiu, ferma ta este compusă din ogorul pe care vei planta diverse specii de plante, copacii care vor asigura recolta de fructe şi animalele domestice sau mai puţin domestice.

Ogorul va putea fi însămânţat cu diverse plante care diferă ca durată de recoltare. Vei avea la dispoziţie plante care se fac în câteva ore sau în câteva zile . Cu cât vei avansa în joc, cu atât vei obţine accesul la mai multe plante, animale, copaci şi diverse alte bunuri utile la ferma omului. La capitolul diverse vei regăsi construcţii şi vehicule precum tractoarele care îţi vor permite să ari mai rapid.

Toate acestea pot fi achiziţionate din Piaţă. Accesul la majoritatea bunurilor este condiţionat de atingerea unui anumite nivel. De asemenea, când atingi anumite recorduri personale (plantarea unui anumit număr de seminţe, deţinerea unui tractor etc) vei fi recompensat.

Îţi poţi invita prietenii de pe Facebook să joace FarmVille, sau dacă joacă deja ţi-i poţi face vecini.

Relaţia cu vecinii tăi se limitează la două aspecte. Primul este trimiterea cadourilor. Zilnic poţi trimite până la 24 de coduri vecinilor tăi (animale, copaci). La fel, aceştia îţi vor întoarce gestul. Al doilea aspect este darea unei mâini de ajutor vecinilor. Când aceştia nu sunt pe fază, te poţi îngriji puţin de ferma lor gonind ciorile sau vulpile. Vei fi recompensat şi pentru asta.

Sursa: go4it.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare