Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 9 septembrie 2009

Dieta pentru cei creduli!

Femeile slabe sunt cele care atrag privirile barbatilor. Ce e de facut pentru a avea o silueta de invidiat?

Exercitiile fizice este raspunsul corect. Nu poti slabi si nici nu iti poti tonifia muschii daca nu mergi la sala. Totusi, inainte de a te apuca de “transpirat”, e foarte important sa inveti sa mananci sanatos.

Medici recomanda, cu cel putin o luna inainte sa te apuci de excercitii fizice, sa iti obisnuiesti organismul sa manance sanatos.

Trebuie sa renunti la prajeli. Orice legume sau preparat din carne prajit in ulei este din start un mare NU. Obisnuieste-te sa mananci legume si fructe in starea lor naturala. Nu e nicio problema daca nu poti renunta total la micile placeri, cum ar fi ciocolata. O bucatica pe zi nu face niciun rau, dar nu te lacomi la intreaga tableta!

Specialistii, ne recomanda sa renuntam total la produse de panificatie din faina alba. In schimb, o poti inlocui cu painea integrala.

Renunta la bauturile racoritoare carbogazoase!

Daca a trecut o luna si ai reusit cele mentionate mai sus, urca-te pe cantar si ai sa vezi ca ai pierdut deja cateva kilograme. Acum poti sa te apuci cu adevarat de lucru! Mergi la sala de fitness de doua ori pe saptamana; intr-o luna vei ajunge la greutatea dorita!
Sursa: AcasaTV
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare