Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 9 august 2009

Kangoo Jumps si în România (Video - Foto)

Kangoo Jumps a deschis o noua dimensiune a sporturilor pentru diferite vârste si face posibila dezvoltarea: -fortei musculare -mobilitatea articulara -capacitatea de coordonare -rezistenta -miscarea dinamica -simtul ritmului.

Kinga Sebestyen este cea care a adus, in Romania, aceasta forma de aerobic. Are 36 de ani, este antrenor de fitness, a profesat in Ungaria, iar acum vrea sa popularizeze cea mai noua forma de aerobic, si in Romania.

Kangoo Jumps te ajuta sa slabesti


Kangoo Jumps este numele dat unor perechi de ghete prevazute cu arcuri si benzi de intindere. Arata exact ca niste role, numai ca in loc de roti exista, aplicate pe fiecare gheata in parte, arcuri eliptice. Denumirea nu este data unei tehnici anume - fiindca nu presupune exercitii specifice - ci le imbina pe cele deja existente: de aerobic, tae bo si jogging. Singura deosebire este modul in care sunt executate vechile exercitii. Fie ca alergi prin parc, sari in casa, mergi la aerobic sau tae bo, de data asta pe toate le perfectionezi cu ajutorul ghetelor cu benzi elastice aplicate dintr-un capat pana in celalalt al talpii.


Kangoo Jumps au avantajul de a diminua leziunile articulatiilor (gleznei, soldurilor si coloanei), prin atenuarea cu 80% a impactului corpului cu solul. Initial procedura era folosita in gimnastica de recuperare de catre sportivi si pacientii accidentati. Caloriile consumate si tonusul muscular vizibil imbunatatit au transformat Kangoo Jumps intr-un nou sport de intretinere.

Kangoo Jumps World´s record!

| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare