Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

luni, 24 august 2009

Diana Dumitrescu si Ducu Ion s-au casatorit


Diana Dumitrescu s-a casatorit religios cu Ducu Ion, sambata, 22 august, si a avut parte de nunta pe care a visat-o, o nunta ca in povesti. Vedeta a ajuns in jurul orei 19:00 la Biserica Alba din Bucuresti, la bratul tatalui ei si a intrat pe un covor de petale albe de hortensii, care au fost imprastiate pe covorul rosu de mezinii familiei.

“In zilele dinaintea nuntii, Ducu a fost cea mai dulce si tandra persoana. Ii multumesc din suflet ca a facut ca visul meu sa devina realitate. Stiu ca si el este la fel de fericit ca si mine si speram ca drumul pe care am pornit sa fie frumos si plin de surprize placute ca si pana acum. In biserica am tremurat amandoi de emotie, ne-am zambit, ne-am strans de mana si totul a decurs exact cum ne doream”, marturiseste Diana Dumitrescu.


“La inceput am fost emotionat, dar in momentul in care Diana a intrat si privirile noastre s-au intalnit am stiut ca totul va iesi perfect. Diana este femeia alaturi de care vreau sa imi petrec tot restul vietii” , declara Ducu. Nasii, Ioana si Cosmin Ion (fratele lui Ducu) au fost alaturi de cei doi iar la finalul ceremoniei, Diana si Ducu au plecat de la biserica intr-o limuzina neagra pe care scria “Just Married” (Proaspat casatoriti).

Petrecerea a avut loc pe malul lacului de la Buftea, in Studiurile MediaPro, unde a fost amenajat un cort superb, alb, decorat cu candelabre, copaci cu flori albe si aripi de inger, astfel ca invitatii au avut sentimentul ca au pasit intr-un colt de Rai, tema petrecerii fiind Heaven. De bunul mers al intregului eveniment s-au ocupat companiile “L!VE”, divia de evenimente a MediaPro Pictures si “Gorgeous, wedding planner”, condusa de Raluca Rasadean.

Printre cei peste 300 de invitati s-au numarat Carmen Tanase, Gheorghe Visu, Stela Popescu, Florina Cercel, Vladimir Gaitan, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, Denis Stefan si sotia lui, Iuliana, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina, Gheorghe Dinica si Marin Moraru impreuna cu sotiile lor, Adela Popescu si Marius Kalmar, Roxana Ciuhulescu si sotul ei, Razvan Fodor si iubita lui, Irina, Ioan Isaiu si sotia lui, Nicoleta, regizorul Iura Luncasu si sotia lui, Alina, Mihai Petre si sotia lui, Elwira.








mai multe pe acasatv.ro...
| More

2 comentarii:

Anonim spunea...

sunteti frumosi bravo casa de piatra

Anonim spunea...

imi place de Diana Dumintrescu deoarece la orce aparitie televiza ta apare cu un look nou si deosebit care o pune in evidenta foarte bine.tineo tot asa.....

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare