Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

luni, 31 august 2009

ANIELA - primul serial romanesc de epoca

Pentru prima oara in Romania pe micul ecran, un serial romanesc de epoca, un ambitios proiect marca Promance, companie a MediaPro Pictures care va prezenta publicului o distributie de zile mari... Adela Popescu, Denis Stefan, Bogdan Albulescu si Sabina Posea vor fi protagonistii primului serial romanesc de epoca, ’’Aniela’’, si vor da viata din toamna unor personaje cu povesti fascinante.




Frumoasa actrita Adela Popescu o va interpreta pe Aniela Elefterios, o tanara din inalta societate. Pentru Adela, rolul Anielei este o adevarata provocare... Adela Popescu si Denis Stefan vor forma prima pereche de protagonisti a celei mai ambitioase productii marca Promance. Dupa rolul lui Codrut din “Inima de tigan” si apoi din “Regina”... Denis Stefan, ii va da viata de aceasta data ofiterului Radu Vulturesco. ”Acest rol inseamna o noua etapa in cariera mea, un rol complet diferit de tot ce am facut pina acum pentru ca este un personaj care traieste intr-o lume cu un parfum deosebit.




In afara de Adela Popescu, pentru rolul Aniela au dat mai dat probe Dana Rogoz si Alina Grigore si, exceptandu-l pe Denis Stefan, pentru rolul Radu au mai venit la casting Razvan Fodor si Lucian Viziru... Pentru această acţiune, creatorilor le-au fost înmânate copii din reviste de modă de la începutul secolului XX, iar fiecare designer a primit misiunea să creeze câte o rochie perfectă pentru unul din personajele telenovelei.

Astfel, rochia de bal a Adelei Popescu a fost realizată de Oana Manolescu, cea a Dianei Dumitrescu a fost creată de Wilhelmina Artz, iar rochia Laurei Cosoi a fost făcută de Lena Criveanu. ţinutele de bal care vor uimi prin eleganţă, originalitate şi stil vor putea fi admirate chiar din primul episod al serialului “Aniela”.
Sursa si Foto: AcasaTV
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare