Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

joi, 18 iunie 2009

Masini - Puternice - Rapide - Masculine

Masini pe care orice barbat si-ar dori sa le conduca. E o chestiune de masculinitate la mijloc ce nu trebuie explicata in niciun cuvant.

Jaguar ne-a surprins si credem ca s-a surprins si pe sine cu noul model XF-R, de departe cel mai rapid din portofoliul companiei, depasind modelul XJ220. XF-R are un motor V8 de 5.0 litri ce dezvolta 510 cai putere. Suficient pentru o viteza maxima de 363 km/h, obtinuta pe pista de sare de la Bonneville, acolo unde barbatii curajosi au condus si rachete pe roti.

Parasim continentul nostru, trecem Atlanticul si poposim putin in curtea celor de la GM ca sa admiram un Camaro SS. Am tot auzit ca multi si-ar dori sa conduca macar o data in viata lor un Mustang. Dupa ce Chevy a dezvaluit noul Camaro, parca iubitorii de masini americane au mai uitat de calutul pregatit de galop. Oricum, Camaro SS cam tot pe acolo se afla, avand o forma agresiva, asemanatoare cu cea a noului Mustang. SS are un V8 de 6.2 litri ce dezvolta 426 de cai putere, aruncati parca prin toate orificiile posibile, nu numai catre roti. Cei de la WorldCarFans au poze si detalii despre versiunea cabrio, pe care Chevy o va prezenta in scurt timp.

Ne-a mai ramas suficienta energie pentru a ne intoarce in Europa, acolo unde Audi S5 nu trebuie sa lipseasca de pe lista unui barbat dornic de performante excelente. A5-ul ne-a aratat ca germanii isi fac bine temele de fiecare data, insa era fireasca si o versiune S. Care a si venit, sub forma lui S5 coupe. O masina superba, daca este sa ne intrebati pe noi. O masina completa. S5 are un motor V8 de 4.2 litri ce produce 354 CP. Audi a lucrat si la o versiune cabrio, excelenta din toate punctele de vedere. Tot WorldCarFans a surprins un R8 cabrio pe care Audi il va face oficial cat de curand.
Sursa: Yuppy >>>
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare