Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 12 iunie 2009

5 reguli simple pentru a slabi rapid!

1. Bea multa apa! Cercetatorii au demonstrat prin studii specializate ca un consum adecvat de apa (2.5 - 3 litri pe zi) stimuleaza organismul si accelereaza metabolismul, cu un consum crescut de calorii. Chiar si dupa jumatate de ora de la ingestia lichidiana, corpul arde mai multe calorii comparativ cu cei care nu se hidrateaza corespunzator. Atentie insa, bea pe timp de vara cel putin 3 litri de apa, fara sa socotesti sucurile, mancarurile sau fructele...

2. Consuma proteine! Mananca zilnic carne si cereale. Carnea are proteine de calitatea intai iar cerealele contin multe proteine de calitatea a doua. E bine sa consumi mai ales carne de pui si peste, deoarece are mai putin colesterol. Dintre cereale, te poti infrupta din produse care au la baza soia (aprox. 30 gr proteine la 100 gr soia). Proteinele sunt procesate cu un consum ridicat de energie, mult mai mare fata de lipide sau glucide. Pe langa acest aspect, ele au rol plastic si din aminoacizii rezultati in digestia lor, corpul construieste alte proteine, predominant la nivelul muschilor. Cu cat muschii sunt mai dezvoltati, cu atat arderile sunt mai intense si tesutul gras se diminueaza.

3. Apeleaza la cafeina! Cei de la Harvard au facut un studiu cohorta pe 19.000 de barbati si au observat ca, la 200 de miligrame de cafeina pe zi (un litru de cola sau 200 ml de cafea) ei s-au ingrasat mult mai putin decat cei care nu consumau deloc cafeina. Substanta excitanta stimuleaza metabolismul lipidic, in speta lipoliza.

4. Mananca pentru a slabi! Nu vei rezolva nimic daca iti propui sa nu mai mananci cateva zile. Corpul are nevoie de energie si va umbla la tesutul muscular, deteriorandu-l. Mai tarziu, capacitatea de a arde caloriile va scadea treptat. Fixeaza trei mese principale la ore fixe si alte doua, sub forma unor gustari, pe care le poti lua oricand. Si aici, studiile arata ca cei care mananca la ore fixe sunt mai slabi decat cei care se indoapa toata ziua.

5. Misca-te si transpira! La o ora sau doua dupa masa, cand sangele se distribuie uniform spre muschi, fa o miscare care antreneaza cat mai multi muschi. Da cu pumnul intr-un sac de box, alearga pe banda, pedaleaza. Transpira si incinge muschii, accelerand arderile caloriilor!

Via yuppy.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare