Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 15 martie 2009

Votează! Care e mai bună: vedeta sau sor-sa?

LIBERTATEA te provoacă să faci o alegere şi să-ţi votezi preferata

După ce a câştigat concursul “Miss Playboy”, în 2004, Oana Ioniţă (25 de ani) a devenit vedeta rubricii “Vremea” din Libertatea. Şi blonda Elena Ioniţă (23 de ani) a pozat, mai târziu, pentru aceeaşi rubrică. Oana a mai apărut în “Inimă de ţigan”, la Acasă TV, iar Elena, în serialele “La servici” şi “Cu un pas înainte”, de la PRO TV. Georgiana (21 de ani), mezina familiei, cântă muzică latino în cluburi


Oana Oprea (cunoscută şi ca Eva Kent) are 24 de ani şi e asistenta lui Dan Capatos la Antena 1. Sora ei mai mică, Ana Maria (18 ani), a apărut la rubrica Fata de la pagina 5 în Libertatea şi a ocupat locul al treilea la Miss Fata de la pagina 5 - ediţia lunii februarie.
Nicoleta Luciu (29 de ani) a apărut de 6 ori în Playboy, iar de câţiva ani e vedetă Acasă TV. Iuliana (21 de ani) joacă şi ea în telenovela “Regina”, de la Acasă.

Cântăreaţa Cristina Spătar (36 de ani) are o soră cu doi ani mai mică, Narcisa. Aceasta e stabilită în Italia, are două fetiţe şi e angajată la Teatrul Verdi.

Monica Columbeanu a devenit cunoscută după ce s-a cuplat cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, care ulterior i-a devenit soţ. Şi-a clădit o carieră de fotomodel şi a început un reality-show la B1, “By Monica Columbeanu”. Sora ei mai mică, Ramona Gabor, îşi încearcă şi ea norocul, acum, în lumea modei.

Catrinel Menghia are 24 de ani, e manechin de succes în Italia şi s-a măritat cu impresarul de fotbalişti Massimo Brambati. Sora ei mai mică, Lorena (21 de ani), face atletism de 10 ani şi are în palmares două titluri de campioană naţională la sărituri în înălţime.

Fosta “Zână a Surprizelor”, Andreea Marin (35 de ani), şi-a ajutat sora, pe Cristina (31 de ani), să devină cunoscută, apărând alături de ea într-o reclamă la produse pentru îngrijirea părului.

Daniela Crudu (20 de ani) a devenit acum câteva luni asistentă la emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1. Sora ei, Ana Maria (21 de ani), e una dintre cele mai apreciate dansatoare din cluburile bucureştene.

Voteaza vedeta sau sor-sa pe libertatea.ro
| More

1 comentarii:

Anonim spunea...

curve pur-sange toate

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare