Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 6 martie 2009

Maite, Dulce, Anahí, Poncho, Christopher şi Christian lansează ultimul album RBD

Cei şase rebeli îşi vor lansa pe 10 martie ultimul album, „Para olvidarte de mí”, fără video sau alt gen de promovare.

„Para olvidarte de mí” este ca o scrisoare de adio pentru milioanele de fani din toată lumea, neîmpăcaţi cu gândul destrămării trupei lor favorite. Va fi doar o conferinţă de presă, nu se va investi în nici un fel de promovare a ultimului album RBD, trupă care a vândut până în momentul destrămării aproximativ 15 milioane de albume în toată lumea.

Într-un interviu recent din „Primero Noticias” Dulce María spunea: „Noul album, ultimul scos de RBD, cred că este unul special pentru toţi, este foarte bun; are de toate, pentru a dansa, pentru a râde, pentru a plânge, pentru a-ţi aminti, sper să placă”.

Cei şase ex-RBD au pornit fiecare pe propriul drum, mulţi dintre ei fiind implicaţi deja în proiecte personale.
Maite Perroni performează în telenovela„Îubire cu chip rebel”, alături cel mai râvnit burlac din lumea telenovelelor, ale cărei filmări se vor finaliza, vineri, 6 martie.


Dulce María este protagonistă în telenovela „Verano de amor”, care a stârnit deja valuri datorită unor secvenţe, care au fost interzise iar Televisa atenţionată, unde actriţa apare topless.


Anahí este pe punctul de a pierde rolul de protagonistă din viitoarea telenovelă a Carlei Estrada, „Sortilegio”, producătoarea chemând la casting şi alte actriţe, cum ar fi Jacqueline Bracamontes şi Sandra Echeverría. Această posibilitate nu o împiedică să lucreze în continuare la primul ei album solo, care este posibil să apară în primul semestru al acestui an.


Poncho va interpreta un rol, nu cel de protagonist, în telenovela „Mi pecado”, produsă de Juan Osorio, ex-bărbatul năbădăioasei Niurka, pe care o puteţi vedea de marţi până sâmbătă, de la ora 14:30, în telenovela „Salomé”.


Christopher Uckermann şi-a adăugat particula von la nume şi, astfel, Christopher von Uckerman şi-a lansat primul single din cariera lui solo, "Light Up the World Tonight". Recent, a refuzat să pozeze pentru coperta reviste „Open” din Argentina, dedicată publicului gay.


Christian Chávez este posibil să fie imaginea unei mărci de jeans, unde îşi doreşte să apară alături de perechea lui, BJ William Murphy. Cei doi, care sunt împreună din 2005, şi-au reînnoit jurăminte matrimoniale la sfârşitul lui ianuarie, în Canada, ţara de origine a lui Murphy.


Sursa: acasatv.ro

| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare