Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

sâmbătă, 14 martie 2009

Il vrei la cină pe Alex Velea, Hamude sau Denis Ştefan?

Libertatea iţi dă ocazia să iei masa cu Alex Velea, cu stripperul Hamude sau cu Denis Ştefan. Trebuie să participi la concursul Libertăţii şi vei putea fi fericita câştigătoare a unei cine, în compania unuia dintre cei trei superbărbaţi.


Alex Velea


Cântăreţul Alex Velea e poreclit “Yamasha”, după numele piesei cu care a devenit celebru. La 24 de ani, Alex a sucit minţile multor doamne şi domnişoare odată cu participarea la concursul “Dansez pentru tine”. Este în zodia Taurului, iar pasiunile lui sunt dansul şi pictura.





Denis Ştefan

Denis Ştefan este cel care îl interpretează pe Codruţ Medalion Fieraru în telenovela “Regina”, difuzată de postul Acasă TV, de luni până joi, la ora 20.30. Denis are 32 de ani, este în zodia Leului, iar hobby-urile sale sunt echitaţia, fitnessul, joggingul şi filmele. Despre Denis se spune că seamănă foarte bine cu actorul american Andy Garcia.






Hamude

Hamude Dawoud are 23 de ani şi locuieşte în Bucureşti. Este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl, iordanian. A absolvit Liceul englez-iordanian din Capitală. El s-a făcut remarcat în urmă cu doi ani, când a câştigat concursul “Bară la bară”, difuzat de Kanal D.





Mai multe detalii poţi afla pe libertatea.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare