Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 11 martie 2009

"Dansez pentru tine": perechile si cazurile

Noul sezon "Dansez pentru tine" debuteaza pe 20 martie la Pro Tv, de la ora 20.30.

Juriul va fi format din Mihai Petre, Cornel Patrichi, Wilmark, Emilia Popescu si Beatrice Rancea, iar prezentatorii sunt aceiasi fermecatori Stefan Banica Jr. si Iulia Vantur.

CLAUDIA CREAM – ADRIAN FILOTE

CLAUDIA CREAM SI ADRIAN FILOTE

Adrian Filote de 25 ani din Bucuresti este student in anul IV la Drept. Pentru a se intretine, Adi este animator in cluburi. Alaturi de Cream, el vrea sa danseze pentru verisoara sa primara, Mariana Radu, alaturi de care si-a petrecut copilaria.

MONICA IRIMIA (CHEEKY GIRLS) – DARIUS BELU

MONICA IRIMIA (CHEEKY GIRLS) SI DARIUS BELU

Darius Belu are 19 ani, este din Timisoara si isi doreste sa ii asigure un viitor fratelui sau si sa ii ofere o viata mai usoara mamei sale. In urma cu 6 ani, parintii lui au divortat: mama a plecat de acasa lasandu-i pe Darius si fratele lui, Dani, in grija tatalui.

GABRIELA IRIMIA (CHEEKY GIRLS) - ANDREI BIVOLAN

GABRIELA IRIMIA (CHEEKY GIRLS) SI ANDREI BIVOLAN

Andrei Bivolan are 18 ani, este din Craiova si viseaza sa le ofere bunicilor sai surdo-muti proteze auditive si o batranete mai usoara. Acest “handicap” nu i-a impiedicat niciodata pe bunici sa-i ofere lui Andrei toata dragostea lor.

Andrei vrea sa le ofere sansa ca macar acum, la batranete, sa poata auzi ceea ce pentru ei a fost toata viata un “lucru" interzis.

CRISTINA CEPRAGA – DAN HEDESIU

CRISTINA CEPRAGA SI DAN HEDESIU

Dan Hedesiu are 24 de ani, este din Cluj si isi doreste sa deschida la Gherla un centru de zi pentru oameni cu retard mintal, asemeni matusii sale, Ligia.

MIHAI STURZU (HI-Q) – FELICIA SARBU

MIHAI STURZU (HI-Q) SI FELICIA SARBU

Felicia Sarbu are 16 ani, este din Chisinau si vrea sa danseze pentru a-si aduce inapoi acasa mama si bunica, aflate de ani buni la munca in Italia. De sapte ani au inceput problemele financiare in familia ei.

PITICU’ (IONUT DUMITRU) – OANA DEDEU

PITICU' SI OANA DEDEU

Oana Dedeu are 18 ani, este Giurgiu si danseaza pentru a implini visul de-o viata al mamei sale, acela de a avea propriul atelier de croitorie. Mama Oanei este cea care de patru ani da viata costumelor a zeci de copii din trupa Millenium Dance.


ALIN OPREA (TALISMAN) – AL-SANADI ROXANA MIHAELA

ALIN OPREA (TALISMAN) SI AL-SANADI ROXANA MIHAELA

Roxana Mihaela AL-SANADI are 35 de ani, este din Bolintin si viseaza sa poate construi un viitor sigur pentru copiii ei. Roxana s-a casatorit pentru prima data la varsta de 14 ani. Sotul a devenit insa un alcoolic notoriu care nu o scotea din batai administrate zilnic. Fiul lor, Cosmin Tache, a ramas traumatizat.

Roxanaisi doreste sa lupte pentru a le oferi copiilor sai un acoperis mai sigur si libertate fetitei sale.

CATALIN JOSAN – ANDREEA STANESCU

CATALIN JOSAN SI ANDREEA STANESCU


Andreea Stanescu are 21 ani, este din Bucuresti si viseaza sa-I poata oferi fratelui sau grav bolnav tratementele necesare, proteza pentru picior si un trai civilizat. Andreea este o tanara studenta la Finante-Banci, la Universitatea "Nicolae Titulescu", anul II la I.D., dar intre timp si munceste.

citeste articolul integral in showbiz.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare