Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

marți, 10 martie 2009

Alina Plugaru, cea mai dorita femeie din showbizul românesc

Alina Plugaru a reuşit să le "ia faţa" divelor şi zanelor, instalandu-se pe locul întâi, în ceea ce priveşte preferinţele bărbaţilor. Ea a fost aleasă femeia ideală, în urma unui sondaj realizat pe pagina de internet a Antenei 3, urmată de Andreea Marin (locul 2) şi Mihaela Rădulescu (locul 3), pe ultima, angajată a trustului “Intact”, învingând-o chiar “la ea acasă”.

Sondajul realizat cu ocazia zilei de 8 Martie de site-ul vdtonline.ro a produs o mare surpriză. Una pe care până şi puţini dintre noi o bănuiau, actriţă de filme XXX ca fiind câştigătoare, aproape un sfert din bărbaţii români considerând- o femeia ideală. Apetisanta blondă a reuşit să contabilizeze 24,69% din voturile exprimate pe site‑ul Antenei. Amuzant este că Alina a câştigat aprecierea bărbaţilor pe un site administrat chiar de trustul la care lucrează Mihaela Rădulescu, vedeta postului Antena 1. “Nu-mi vine să cred că am reuşit să întrec două vedete, precum Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Sunt foarte fericită”, a spus Alina Plugaru.


Andreea Marin a fost preferată de 18,19% din votanţi, iar Mihaela Rădulescu, de 12,79%. În top 5 au mai intrat Andreea Raicu (8,29%) şi reprezentanta României la Eurovision, Elena Gheorghe (4,89%).





Sursa: libertatea.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare