Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 11 februarie 2009

Horror 3D "Infern de Ziua Indragostitilor"

Din 13 februarie vei putea viziona pe marile ecrane un romanesti un horror 3D realist si terifiant: "Infern de Ziua Indragostitilor".

O tragedie a marcat oraselul Harmony pentru totdeauna. Tom Hanniger, un miner neexperimentat, a cauzat un accident in mina, care a dus la moartea a 5 persoane. Singurul supravietuitor, Harry Warden, desi in coma profunda, si-a cautat razbunarea. Exact la un an de la accident, de Ziua Indragostitilor, s-a trezit si a masacrat 22 de oameni cu un tarnacop, inainte de a fi la randul lui ucis.

Infern de Ziua Indragostitilor


Zece ani mai tarziu, Tom Hanniger se intoarce in oras de Ziua Indragostitilor, insa marcat de accidentul pe care l-a cauzat. Incercand sa se impace cu trecutul, el se lupta si cu sentimentele inca vii pentru fosta sa iubita, Sarah, care acum este casatorita cu cel mai bun prieten al lui, Axel.

Dupa ani de liniste, ceva din trecutul intunecat al orasului Harmony se trezeste. Cu o masca de gaze pe fata si inarmat cu un tarnacop, un criminal de neoprit se dezlantuie. Pe masura ce acesta se apropie tot mai mult de ei, Tom, Sarah si Axel realizeaza ca acesta ar putea fi chiar Harry Warden, care s-a intors sa se razbune...



Trailer "My bloody valentine"



sursa: showbiz.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare