Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

marți, 6 ianuarie 2009

Regine ale frumusetii certate cu legea

Miss Mexic, Laura Zuniga - Posesie ilegală de arme
Laura Zuniga, Miss Mexic 2008, 23 de ani, a fost arestată, la sfârşitul anului trecut, pentru posesie ilegală de arme. Zuniga se află acum în arest pentru 40 de zile şi este anchetată şi pentru trafic de droguri. Totodată, ei i s-a retras şi titlul de Miss Mexic, şi dreptul de a mai participa la concursul “Miss International”.

Miss Desert Sun, Kumari Fulbright - Răpire şi agresiune
Kumari Fulbright, în vârstă de 25 de ani, a fost pusă sub acuzare pentru răpire, jaf armat, tâlhărie şi două acuzaţii de asalt cu o armă mortală. Potrivit Fox News, pe 8 decembrie 2008, Fulbright şi doi prieteni l-au răpit şi torturat pentru mai bine de 10 ore pe fostul iubit al tinerei. Frumoasa blondă, studentă la Drept, a fost declarată Miss Pima County în 2005 şi Miss Desert Sun în 2006 şi a concurat şi pentru titlul de Miss Arizona (SUA) în aceşti ani.

Miss Nevada, Katie Rees - Încălcarea regulilor de circulaţie
Fosta Miss Nevada, Katie Rees, 24 de ani, şi-a pierdut coroana de regină a frumuseţii după ce în martie anul trecut s-a opus arestării, în ciuda faptului că încălcase mai multe reguli de circulaţie. Ulterior, autorităţile din Las Vegas i-au confiscat carnetul de conducere şi au condamnat-o la ore de lucru în folosul comunităţii.

Miss Teen Louisiana, Lindsey Evans - Deţinere de droguri
Americana Lindsey Evans (18 ani) şi-a pierdut titlul de Miss Teen Louisiana, SUA, pentru că a fost arestată, în luna octombrie a anului trecut, după ce a fugit dintr-un restaurant fără a plăti consumaţia, în valoare de 46 de dolari. Poliţia a descoperit un plic de marijuana şi mai multe pastile de Xanax în poşeta pe care frumoasa americană şi-o uitase în respectivul local, ea fiind astfel acuzată şi pentru deţinere de droguri.
Sursa: Libertatea
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare