Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

joi, 4 decembrie 2008

Culorile hainelor influenteaza starea ta de spirit

1. Roz - compasiune si sinceritate

Cand o persoana poarta roz, indiferent daca e barbat sau femeie, ei par deschisi, abordabili si plini de iubire fata de cei din jur. Daca vrei sa ajungi la inima cuiva si sa simti acea legatura speciala, alege sa porti bluza aceea roz pastel. Daca nu ti se potrivesc culorile pastel, alege nuante mai puternice, cum ar fi fucsia. Iti garantam ca te simti draguta in roz!

2. Albastru - calm si serenitate

Daca porti nuanta oceanului iti va conferi o stare de calm si liniste. Indigo sau albastru inchis iti poate oferi un sentiment de siguranta si confort.

3. Gri sau negru - nu vrei sa iesi in evidenta


4. Verde - in contact cu natura

Verdele este una dintre cele mai videcatoare culori. Reprezinta primavara si renasterea. Este alegerea ideala pentru zilele in care vrei sa te conectezi mai mult cu natura.

5. Portocaliu - energica si creativa

Portocaliul te indeamna sa iesi in lume si sa creezi ceva maret! Este o culoare plina de energie, sporeste creativitatea si te face sa te simti jucausa.


6. Mov - unica si speciala

Movul - si nuantele lui - cu siguranta vor transmite un mesaj clar celor din jur: "Sunt unica si nu imi este frica sa fiu altfel decat voi!".

7. Rosu - puternica si increzatoare

Rosul este culoarea celor puternici.

8. Alb - noi perspective

Albul reprezinta curatare si noi inceputuri. Daca alegi sa porti alb, vei reusi sa indepartezi orice sentimente de dezamagire sau plictiseala.

9. Galben - plina de viata

Galben este culoarea pe care sa o porti ori de cate ori spiritul tau are nevoie de un imbold. Galbenul are aceleasi efecte pe are le are si soarele.


Sursa: cosmopolitan.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare