Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

luni, 13 octombrie 2008

Top3 / Cele mai scumpe videoclipuri din lume

1. "Scream" (1995)

Cost: 7 milioane $
Artist: Michael Jackson (feat. Janet Jackson)

Vidoclipurile lui Michael au fost mereu ridicol de scumpe, dar acesta pare sa fi atins absolutul la acest capitol. In 1983 artistul a investit 800.000 $ in videoclipul pentru megahit-ul "Thriller", suma care astazi ar insemna echivalentul a 1,4 milioane $. Mai tarziu, in 1992, clipul pentru "Black or White" a costat peste 1,2 milioane $, iar cel pentru "Remember The Time", in care au aparut actorul Eddie Murphy si supermodelul Iman, chiar mai mult.


2. "Die Another Day" (2002)

Cost: 6 milioane $
Artist: Madonna

Piesa a fost realizata pentru coloana sonora a filmului cu acelasi nume din seria moderna "Bond", avandu-i ca protagonisti pe Pierce Brosnan (James Bond) si pe Halle Berry (Jinx). De ce Madonna? Desigur, pentru ca celebra cantareata a si avut un mic rol in acest film. Videoclipul o infatisaza insa in dublu rol: personaj pozitiv vs. personaj negativ, scene insotite de cele din film.


3. "Victory" (1998)

Cost: 2,7 milioane $
Artist: P. Diddy (featuring Notorious B.I.G. & Busta Rhymes)

La categoria clipurilor rap, "Victory" se pare ca le intrece pe toate, cel putin din punct de vedere al sumei investite pentru realizarea sa. Observam ca videoclipul are de toate: avioane care explodeaza, salturi mortale din elicoptere, impuscaturi si, nu in ultimul rand, figura lui P. Diddy, taticul raperilor de la Hollywood. Acest aer cinematografic l-a propulsat asadar pe locul al treilea in topul nostru, destul de departe insa de primele doua pozitii din punct de vedere al costului.

Sursa: Yoppy.ro top/5
| More

1 comentarii:

Anonim spunea...

Michael :)

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare