Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 28 septembrie 2008

Telenovela Regina in premiera Acasa din 29 septembrie 2008

“Regina” este o producţie care continuă povestea din “Inimă de ţigan” cu o altă poveste, mai frumoasă şi mai plină de intrigi.
Telenovela cu buget record pe piaţa tv din România, debutează în 29 septembrie, de la ora 20:30, ACASĂ şi va fi difuzată zilnic în prima săptămână.

“Regina”, noua producţie Promance este povestea lumilor unde onoarea şi dreptul la fericire se plătesc cu sânge. Este povestea celor care ştiu că trebuie să fie curajoşi pentru a fi fericiţi.
Diana Dumitrescu şi Bogdan Albulescu vor fi protagoniştii unei poveşti de iubire cutremurătoare, într-o telenovelă care se bucură de aceeaşi distribuţie de zile mari: Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Florina Cercel, Florin Zamfirescu, Nicoleta Luciu, Denis Ştefan, Vladimir Găitan, Ioana Ginghină, cărora li s-au alăturat printre alţii, Dan Condurache, Stela Popescu, Alexandru Papadopol, Adriana Nicolae sau Augustin Viziru.

Regina (Diana Dumitrescu), fiica adoptivă a lui Don, atrage atenţia tuturor: chipul ei frumos, cu trăsături nobile, contrastează puternic cu comportamentul de fiinţa sălbăticită. Dincolo de contraste, ea ascunde însă un secret în forma unui medalion. Transformarea Reginei dintr-o fiinţă terorizată şi interiorizată, într-o femeie frumoasă şi plină de viaţă va începe din momentul în care ea se îndrăgosteşte de Cosmin (Bogdan Albulescu), un ţigan aciuat în şatra lui Aurică (Gheorghe Dinică).

În şatră, tânărul demonstrează că este hotărât, are sânge rece şi este dispus să facă orice. Tocmai aceste lucruri îl impresionează pe Don Antonucci, care îi oferă posibilitatea de a lucra pentru el, dar şi posibilitatea de a întâlni dragostea. Încă de la început atracţia dintre Regina şi Cosmin se dovedeşte magnetică. Dar povestea lor de iubire va fi marcată de gelozia lui Armando (Augustin Viziru), fiul Donului.

Asemeni unui animal de pradă, el îşi va apăra proprietatea, cu atât mai mult cu cât Regina i-a fost oferită de către puternicul lui tată pe vremea când aceasta avea doar 14 ani şi pe care a privit-o în tot acest timp ca fiind femeia şi sclava lui. Iubirea dintre Regina şi Cosmin este o iubire care trebuie să înfrunte secretele ce odată revelate vor distruge sau salva lumea ţigănească.

Gigi Dumbrava (Florin Zamfirescu) este şi mai îndârjit să lupte împotriva ţiganilor. Transplantul suferit nu îi potoleşte ura faţă de cei pe care îi consideră responsabili de dezastrul în care se află atât familia, cât şi afacerile lui. Nici căsătoria fiicei lui preferate, Irina (Andreea Pătraşcu), cu Codruţ (Denis Ştefan) nu a fost un motiv de bucurie, convins fiind că fiica lui şi-a distrus viaţa căsătorindu-se cu un ţigan, chiar şi educat.




vezi detalii pe acasatv.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare