Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 19 septembrie 2008

9 inventii grozave de la Electrolux

Electrolux a organizat in ultimii ani cate o competitie foarte interesanta. Pe numele ei Design Lab, aceasta a strans laolalta artisti care au conceput adevarate minuni tehnologice.


9 inventii grozave de la ElectroluxSook este un fel de cantar conectat la Internet. El nu numai cantareste alimentele, insa le si analizeaza gustul, prospetimea si procentul in apa. Sook are un display pe care afiseaza posibile retete cu produsele puse pe suport. (designer Adam Bradowski).


9 inventii grozave de la ElectroluxCoox reprezinta un aragaz mobil, sub forma unei mese elegante. Aragazul foloseste inductia pentru a incalzi diferitele preparate si poate fi utilizat oriunde pentru o demonstratie de gatit! (designer Antoine Lebrun)




9 inventii grozave de la ElectroluxE-bag este o geanta speciala pentru transportat mancare: un sandwich, un fruct, un suc natural, toate tinute la rece prin simpla balansare (naturala) a gentii, in timpul mersului. E-bag foloseste miscarea pentru a alimenta un mic motor ce tine totul la rece. (designer Apor Püspöki)



9 inventii grozave de la ElectroluxScan Toaster este ultimul dar nicidecum cel din urma. Cine vrea sa lase mesaje pe o felie de paine, in loc sa foloseasca un biletel (sticky notes), sau pur si simplu sa se distreze printand fel de fel de desene pe paine, Scan Toaster reprezinta solutia potrivita. Este o imprimanta intr-un toaster..(designer Sung Bae Chang)


9 inventii grozave de la ElectroluxDrawer Kitchen este o bucatarie intr-un mic dulap. Inventia contine un aragaz, un frigider, o masuta retractabila si un spatiu de depozitari. Noi ne-am gandit ca daca Drawer Kitchen ar avea si un port USB, ar fi ideal pentru cei care nu se despart de calculator. (designer Nojae Park)




9 inventii grozave de la ElectroluxiBasket pare numai un cos pentru rufe murdare, insa dupa ce 'simte' ca este umplut corespunzator, iBasket devine o masina de spalat in toata regula. Nu trebuie decat sa avem grija cu hainele albe si cele colorate. Sau mai bine ne luam doua iBasket si am rezolvat orice problema. (designer Guopeng Liang)



vezi articolul integral in plugin.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare