Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

marți, 26 august 2008

Nokia 7310 Supernova

Nokia 7310 Supernova, iese în evidenţă mai ales prin culoare. Carcasele interschimbabile Xpress On îl fac un companion dedicat trup şi suflet stării tale de spirit. Eşti melancolic şi visător – alege rozul. Ai chef de distracţie: îmbracă-l în verde. Iar dacă eşti calm şi echilibrat, atunci albastrul te reprezintă cel mai bine.
Măsoară 106,5 x 45,4 x 12 mm şi cântăreşte 83 de grame.

Pe lateral se găsesc tastele de volum şi interfaţa pentru încărcare, iar deasupra avem ieşirea audio de 2,5 mm şi port-ul microUSB. Acesta din urmă, din motive de estetică, este acoperit cu un căpăcel. Partea frontală se evidenţiază printr-un aspect de oglindă specific telefoanelor fashion (vezi seria LG Shine). Responsabil este plasticul ce acoperă atât display-ul, cât şi tastatura. Însă în lumina puternică a soarelui, razele reflectate fac citirea ecranului extrem de dificilă. Spre exemplu, la capturarea imaginilor pe vreme însorită, îţi este practic imposibil să distingi ceva pe el.

Pentru că tot vorbeam de poze, să menţionez că spatele terminalului găzduieşte obiectivul camerei foto. Aceasta se prezintă drept una modestă, cu un senzor de 2 MP fără autofocus.

Nokia 7310 Supernovaclick pentru o versiune mai mare Nokia 7310 Supernova


În pachetul sărăcăcios, alături de telefon, baterie şi încărcător, vei descoperi headset-ul stereo şi o carcasă Xpress On suplimentară. Cablul de date şi cardul de memorie trebuie să le achiziţionezi separat. Nu cred că te va deranja prea tare, ţinând cont că un card microSD de 4 GB costă 50 RON, iar cablul de date chiar mai puţin. Nokia 7310 Supernova se găseşte deja în magazine, la un preţ accesibil de aproximativ 500 RON.

Plusuri şi minusuri

[+] Mic şi uşor;

[+] Carcase Xpress On;

[+] Suportă carduri de până la 4 GB;

[+] Semnal foarte bun;

[+] Preţ accesibil;

[-] Camera foto;

[-] Înregistrează QCIF;

[-] Ecranul cu efect de oglindă;

[-] Carcasa roz (părere subiectivă).


vezi articolul integral in go4it.ro


| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare