Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 27 august 2008

Clipul melodiei de generic “Îngeraşii”, în premieră la “Poveştiri de noapte” - GALERIE FOTO!

Miercuri, 27 august, la “Poveştiri de noapte” de la ora 22:00 telespectatorii vor putea vedea în premieră clipul melodiei de generic al comediei romantice “Îngeraşii”, ACASĂ.

Melodia cu acelaşi nume, compusă de Florin Grozea, componentul trupei Hi-Q, este interpretată de Adela Popescu şi Jennifer Dumitraşcu, fetiţa de şase ani şi jumătate, una dintre <<îngeraşele>> din serial.

Clipul pe care telespectatorii îl pot vedea în premieră miercuri seara la “Poveştiri de noapte” este unul extrordinar, în care actorii devin personaje de basm. Publicul va fi fermecat de prezenţa Adelei Popescu în chip de prinţesă, Ioan Isaiu în cavaler, de Marian Râlea în vrăjitor, Mihai Petre în prinţul negru, Pavel Bartoş în bufonul de curte, Răzvan Fodor în piratul din Caraibe.

Telespectatorii vor putea urmări la “Poveştiri” imagini de making-of şi interviuri cu actorii luate la faţa locului în noaptea magică, în care cu toţii s-au transpus în poveste.

În mod senzaţional, tot miercuri, 27 august, în cadrul emisiunii “Poveştiri de noapte” va avea loc o transmisiune live de la Buftea, de pe platourile de filmare de la “Îngeraşii”, iar telespectatorii îi vor putea vedea pe Adela Popescu, Ioan Isaiu, Mihai Petre, Răzvan Fodor, Alina Grigore.

read more: acasatv.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare